41 Χρόνια εμπειρίας
18 χιλιάδες τετραγονικά μέτρα ξύλου
570 Ευχαριστημένοι Πελάτες

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή κουζίνας, ντουλάπας , πόρτας, επίπλου, επίπλου μπάνιου και ειδικών κατασκευών καθώς και στην ανακαίνιση εσωτερικών χώρων διαθέτουμε την τεχνογνωσία ώστε να προσφέρουμε άριστα προϊόντα και υπεροχή στην ποιότητα υλικών και μηχανισμών.

 

 

Ο σχεδίαση και η κατασκευή γίνεται αποκλειστικά από εμάς στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας, έχοντας ως γνώμονα την εξυπηρέτηση του λειτουργικού σκοπού τους, το προσωπικό σας γούστο αλλά και την αισθητική και την εργονομία του χώρου, προτείνοντας πάντα τα πιο σύγχρονα υλικά. Έμφαση δίνεται στο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για όλο το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρηση σας, διαθέτοντας ποικιλία επιλογών στα υλικά, τα χρώματα και τα σχέδια σε μοντέρνα ή κλασσική γραμμή.

 

 

Αυτό που μας διακρίνει είναι η αξιοπιστία μας, η συνέπεια μας και η δυνατότητα μας να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για το χώρο σας, ενώ το προσωπικό μας βρίσκετε πάντα δίπλα σας προφέροντας τις υπηρεσίες του και μετά την παράδοση των προϊόντων. Στόχος μας είναι, μέσω του τελικού αποτελέσματος, η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Πάρης Γκίκας

Έπιπλο Design since 1975
Λασκάρεως 51, Περιστέρι

τηλ. 2105714804

τηλ. 6978224124 

τηλ. 6947763334

 

info@gkikas.gr

Γιατί εμάς;

Πάνω από 40 Χρόνια εμπειρίας

Άρτια Εξειδικευμένο Προσωπικό

Νέα Υπερσύγχρονα Μηχανήματα

Ταχύτατη Μεταφορά στο Χώρο σας